16 september 2019

De eerste Nationaal Park Hollandse Duinen kinderpicknicktafel is een feit. Deze staat in de educatieve speeltuin van St(r)andplaats Nederzand. Op een aantrekkelijke manier laten we zien wat Nationaal Park Hollandse Duinen is en wat er allemaal te ontdekken en beleven is.

Een mooi voorbeeld wat ons betreft om informatie te integreren in bestaande functies in het gebied.

Ter gelegenheid van de opening van de educatieve speeltuin bij Strandplaats Nederzandt, is de eerste Nationaal Park Hollandse Duinen kinderpicknicktafel onthuld.

De kinderpicknicktafel heeft een duurzame informatieplaat waarop te zien is wat een nationaal park is, het belang en wat er nog meer te ontdekken is.

Ontwerp en productie

Het ontwerp voor deze informatieplaat is gemaakt door Nationaal Park Hollandse Duinen en geproduceerd door St(r)andplaats Nederzandt. Om te beoordelen of een initiatief goed aansluit bij de doelstellingen, maken we gebruik van de Nationaal Park Hollandse Duinen trechter. De educatieve speeltuin valt in het groene filter van deze trechter.

Ook interesse?

Neem gerust contact met ons op via communicatie@nationaalparkhollandseduinen.nl

Met deze activiteit werken we als marketing & communicatie collectief aan de invulling van de ambitie ‘Iedereen kent het’.

Nieuwsoverzicht

Andere nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht