27 juli 2020

Natuur en landschap spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. Ondernemers in Nationaal Park Hollandse Duinen kunnen daar de vruchten van plukken en hun gasten vertellen wat ze in het gebied allemaal kunnen zien en doen.

Op 6 oktober start de eerste cursus Gastheer van Nationaal Park Hollandse Duinen. De cursus informeert recreatie-, horeca- en agrarische ondernemers over de bijzondere waarden van het gebied waarin zij ondernemen. Met de informatie uit de cursus is de ondernemer in staat zijn gasten te vertellen over o.a. het ontstaan van Nationaal Park Hollandse Duinen en de bijzondere natuur en hen te wijzen op mooie plekjes en leuke activiteiten.
Klik hier voor meer informatie over de cursus.

De cursus maakt onderdeel uit van het educatieprogramma van Nationaal Park Hollandse Duinen. Doel van het educatieprogramma is om alle bezoekers van jong tot oud en mensen die wonen en/of werken in en om het nationaal park, de waarde van de landschappen en cultuurhistorie en de daarbij horende ecosystemen van het Nationaal Park Hollandse Duinen te laten leren kennen.
Klik hier voor meer informatie over het educatieprogramma en de bijbehorende projecten.

Nieuwsoverzicht

Andere nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht