Sinds november 2018 is de ontwikkeling van Nationaal Park Hollandse Duinen ondergebracht in de stichting Nationaal Park Hollandse Duinen. Dunea, Staatsbosbeheer en de Provincie Zuid-Holland hebben hiervoor een samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze stichting wil het gebied samen met partners veerkrachtig, aaneengesloten en beleefbaar maken en zo de officiële status Nationaal Park behalen.

Samenwerken
De drie partijen ondertekenden elk een samenwerkingsovereenkomst met de stichting om Nationaal Park Hollandse Duinen een solide basis te geven van waaruit een concreet uitvoeringsprogramma kan worden gerealiseerd. Het kernteam zal samen met veel partijen in het gebied werken aan natuurverbindingen, gebiedsidentiteit en verhalen delen, om de waarde van Nationaal Park Hollandse Duinen beter te kunnen beleven. Het kernteam neemt de rol in als facilitator, inspirator en verbinder.

Georgette Leltz (Dunea)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut,

Henk Jan Kiewiet (Provincie Zuid-Holland)

Mijn naam is Henk Jan Kiewiet en ik werk als programmamanager vanuit de provincie Zuid Holland in een kernteam samen met Dunea en Staatsbosbeheer aan Nationaal Park Hollandse Duinen. Voor uitgebreide info over mij zie mijn LinkedIn profiel. In het kernteam hebben we een werkverdeling gemaakt wie waar trekker van is. Ik ben trekker en daarmee ook aanspreekpunt van de volgende onderdelen: samenwerking tussen beheerders, recreatieve verbindingen, strandnatuurvisie, meerwaarde bepaling, de officiële statusaanvraag bij ministerie LNV, het programmaplan en het risicodossier.

E-mail

Arjan van der Zee (Staatsbosbeheer)

Samen met een aantal collega’s werk ik aan de ontwikkeling van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Heeft u een vraag over de toekomstvisie en de ambities van dit prachtige gebied? Wilt u een gesprek aangaan omtrent samenwerking of participatie?;  Of wilt u een mooie (inhoudelijke) bijdrage leveren om het  Nationaal Park nog mooier te maken, neem dan gerust contact met mij op. Samen ontdekken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

E-mail
06 12 16 56 66

Esther Witkamp (stichting Nationaal Park Hollandse Duinen)

Ik ben marketing / communicatiecoördinator van Stichting Nationaal Park Hollandse Duinen. Heb je een vraag over de het gebruik van de huisstijl van Nationaal Park Hollandse Duinen, een persverzoek of andere zaken waarbij we op marketing-/communicatievlak iets voor elkaar kunnen betekenen? Mail gerust.

E-mail

Irene Mulder

De wisselwerking tussen natuur en (stads)mens is voor ons Nationaal Park een belangrijk thema. De verwevenheid van stad en natuur stelt ons voor bijzondere opgaven. Met de gemeente Den Haag als thuisbasis en een achtergrond als landschapsarchitect werk ik graag mee aan de totstandkoming van  het Park.

E-mail

Mark Kras (Staatsbosbeheer)

Ik ben boswachter voor Staatsbosbeheer in Nationaal Park Hollandse Duinen. Daar waar mijn collega Jenny van Leeuwen het gezicht en aanspreekpunt is van het Haagse Bos en Duivenvoordse polder ben ik dat voor de Hollandse duinen die in beheer zijn Staatsbosbeheer. In Nationaal Park Hollandse Duinen maak ik deel uit van de communicatievakgroep. Zijn er vragen over duinen of wil je meer weten over bijvoorbeeld het organiseren van een evenement, mail mij gerust.

E-mail
Ik ben ook te volgen op Twitter en Instagram: @boswachtermark