18 maart 2021

Versterking van het NPHD team
In de vorige nieuwsbrief lieten we weten dat de werkorganisatie van NPHD op dit moment bestaat uit: Georgette Leltz als directeur van Stichting NPHD en Marian Hage en Charissa Koolen voor de communicatie en marketing van NPHD. We zijn blij dat we nu Soet Huijbregts als programmamanager mogen verwelkomen. Soet is werkzaam als procesregisseur en projectleider van de Verkenning Erasmusvaart bij het hoogheemraadschap van Delfland. Ze gaat samen met de partners aan de slag met het uitvoeringsprogramma. Dank aan alle partners die mee hebben gezocht.

Soet Huijbregts

Krachten bundelen, ook financieel
Het uitvoeren van het uitvoeringsprogramma, het vergroten van de bekendheid van NPHD en zorgen voor een compacte maar sterke basis in de werkorganisatie. Voor deze drie onderdelen gaan we op zoek naar financiƫle middelen. Dat kan zijn in de vorm van bijdragen van fondsen, subsidies en bijdragen van partners. Om de krachten te bundelen vormen we een kennisnetwerk van medewerkers die op dit gebied hun sporen hebben verdiend. Heeft u ook een medewerker fondsenwerving of een subsidiespecialist die hierbij aan wil sluiten? Stuur een mail naar info@nationaalparkhollandseduinen.nl.

Strategische partners
In de afgelopen weken zijn de eerste gesprekken gevoerd met de strategische partners over de samenwerking met hen. Op korte termijn worden de afspraken vastgelegd in overeenkomsten, waarna ze met al hun inzet en enthousiasme aan de slag gaan. In de komende maanden zullen we ook op eenzelfde manier afspraken gaan maken met onze operationele en overige partners.

 

Nieuwsoverzicht

Andere nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht