13 november 2020

We zijn trots dat we met elkaar en met zoveel energie op het punt gekomen zijn dat de officiële status van ons Nationaal Park aangevraagd kan worden. Een mijlpaal die we graag met u vieren. We nodigen u daarom van harte uit deel te nemen aan de bijeenkomst op woensdagochtend 9 december van 9.00 tot 10.30 uur waarbij we de aanvraag aanbieden aan de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten.
Klik hier om aan te melden.

Vanwege de Corona-maatregelen vindt deze bijeenkomst online plaats. Vanuit het Naturalis Biodiversity Center bieden we u een compact en afwisselend programma aan: we blikken terug, kijken vooruit en laten ondernemers en sprekers aan het woord over de toekomst van Nationaal Park Hollandse Duinen. Op verschillende manieren kunt u tijdens de bijeenkomst ook op afstand participeren.

Programma
8.45 uur Ontvangst deelnemers online

9.00 uur Welkom door dagvoorzitter Gert-Jan de Maagd

9.05 uur Symbolische overhandiging
Aanbieding van de statusaanvraag aan Carola Schouten, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
Terugblik op de totstandkoming van Nationaal Park Hollandse Duinen met Wim Drossaert (Dunea en voorzitter Stichting NPHD), Sylvo Thijsen (Staatsbosbeheer) en Berend Potjer (provincie Zuid-Holland).

9.15 uur Inspiratie voor Nationaal Park Hollandse Duinen
De statusaanvraag is aangeboden, het uitvoeringsprogramma is gereed! Tijd dus om vooruit te blikken met inspiratie van Landschapsarchitect Abe Veenstra en Prof. Dr. Liesbeth Bakker (NIOO-KNAW en hoogleraar  WUR). Ze reflecteren beide op de plannen van Nationaal Park Hollandse Duinen.
Ook vertellen twee ondernemers over hun bijdrage aan en visie op de toekomst van Nationaal Park Hollandse Duinen.

10.05 uur Een mijlpaal om bij stil te staan en te vieren
We staan stil bij de totstandkoming van de statusaanvraag: de brede steun van zoveel partners, de totstandkoming van de nieuwe organisatie en de energie waarmee we een nieuw jaar in gaan.
Natuurlijk proosten we daar met elkaar op!

Aanmelden
Aanmelden kan tot 25 november a.s. via www.nphd.nl/9december.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via info@nationaalparkhollandseduinen.nl of u kunt bellen met Charissa Koolen: 06-28771301.

Nieuwsoverzicht

Andere nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht