9 juli 2020

Bezoekers van bezoekerscentrum de Tapuit in het hart van Meijendel Wassenaar kunnen spelenderwijs kennis maken met duin en water en met Nationaal Park Hollandse Duinen, het grotere gebied waar veel te leren, te bewegen en te beleven valt.

Nationaal Park Hollandse Duinen heeft een spelelement met leuke speurtocht ontwikkeld; op de kaart van het gebied speurt jong en oud naar leuke activiteiten en mooie plekken. Bezoekers worden geactiveerd om vervolgens buiten zelf op ontdekking te gaan in Hollandse Duinen. Ook een spelelement met informatie over duin en water is geplaatst.

De spelelementen zijn onderdeel van de nieuwe inrichting van bezoekerscentrum de Tapuit. Drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder Dunea, tevens samenwerkingspartner Stichting Nationaal Park Hollandse Duinen, ontwikkelt een totaal nieuwe interactieve beleving voor haar bezoekerscentrum De Tapuit. Omdat het nog even duurt voordat die gereed is, is nu een nieuwe frisse expositie geïnstalleerd over duin, water en Nationaal Park Hollandse Duinen.

Als de nieuwe inrichting van de Tapuit in 2021 gereed is, kunnen de spelelementen worden hergebruikt. Het spelelement van Nationaal Park Hollandse duinen gaat na volgend jaar op reis door het gebied, wellicht op een locatie bij u in de buurt.

Nieuwsoverzicht

Andere nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht