Tijdelijke opdracht voor 24 uur (Programmamanager) & 16 uur (Fondsenwerver), start zo spoedig mogelijk.

Nationaal Park Hollandse Duinen is een jonge stichting die natuur, stad en zee met elkaar verbindt. Het gebied omvat oude en jonge duinen, tussen Hoek van Holland en Hillegom, en van strand tot het Groene Hart. Samen met meer dan 50 partners zet Stichting Nationaal Park Hollandse Duinen zich in om het gebied veerkrachtig, aaneengesloten en beleefbaar te maken en zo de officiële status Nationaal Park te behalen.
Vind jij het leuk om hier je bijdrage aan te leveren?

Als programmamanager ben je initiator en aanjager van de uitvoering van beschreven projecten en programma’s die in het Uitvoeringsprogramma 2021-2025 zijn opgenomen. Deze projecten worden door partners (netwerken) uit het gebied uitgevoerd.

Bekijk hier de volledige functieomschrijving Programmamanager.

Als fondsenwerver speel je een sleutelrol in de ontwikkeling van Hollandse Duinen: er is extra financiering nodig en de lat ligt hoog. Er zijn flinke ambities voor het gebied. Er is dus meer budget nodig dan nu beschikbaar is. Als fondsenwerver zoek en vind je subsidiemogelijkheden, fondsen en andere financiële bronnen (privaat geld).

Bekijk hier de volledige functieomschrijving Fondsenwerver.

Heb je belangstelling voor één van deze uitdagingen?

Stuur dan een mail met CV en motivatie naar info@nationaalparkhollandseduinen.nl onder vermelding van Fondsenwerver/Programmamanager werkorganisatie NPHD. Vragen kunnen ook naar dit adres gestuurd worden.
Je kunt ons tot en met 25 januari 9.00u laten weten of je interesse hebt om het team te komen versterken. Gesprekken vinden plaats op vrijdag 29 januari en dinsdag 2 februari 2021.