Tijdelijke opdracht voor 20-24 uur (Communicatiecoördinator)
& 16-20 uur (Communicatieadviseur), start zo spoedig mogelijk.

Nationaal Park Hollandse Duinen is een jonge stichting die natuur, stad en zee met elkaar verbindt om de natuur te beschermen en bij te dragen aan een fijne leefomgeving. Het gebied omvat oude en jonge duinen, tussen Hoek van Holland en Hillegom, en van strand tot het Groene Hart. De compacte werkorganisatie, bestaande uit enkele medewerkers van Dunea, Staatsbosbeheer en de Provincie Zuid-Holland, streeft ernaar om begin 2021 een Nationaal Park Nieuwe Stijl te zijn. Ben jij ZZP-er en vind je het leuk om hier je bijdrage aan te leveren?

Als communicatie- en marketingcoördinator van Nationaal Park Hollandse Duinen help je mee het Nationaal Park te ontwikkelen. Dit doe je door samen met partners in het gebied, zoals marketingorganisaties, terreinbeheerders en educatiepartners, de bekendheid en aantrekkingskracht van het park te vergroten. Je werkt nauw samen met de communicatievakgroep. Deze bestaat uit 3 (strategische) communicatieadviseurs van Provincie Zuid-Holland, Dunea en Staatsbosbeheer en je maakt deel uit van het kernteam NPHD (5 personen). Je bent aanspreekpunt en onderhoudt contacten met wie actief is op het gebied van marketing/communicatie voor het Nationaal Park.

>>Bekijk de volledige omschrijving marketing-/communicatiecoördinator

Als communicatieadviseur van Nationaal Park Hollandse Duinen help je mee het Nationaal Park bekend te krijgen en te ontwikkelen. Dit doe je door samen met de kernpartners en met partners in het gebied, zoals marketingorganisaties, terreinbeheerders en educatiepartners. Je werkt samen met de communicatiecoördinator NPHD en de communicatievakgroep bestaande uit 3 (strategische) communicatieadviseurs.

>>Bekijk de volledige omschrijving communicatieadviseur

Heb je belangstelling voor één van deze uitdagingen?

Neem dan contact op met Georgette Leltz, g.leltz@dunea.nl of 06 10891339 of met Nicole van Veldhoven n.veldhoven@dunea.nl 088 3475747 of stuur uiterlijk 16 december een e-mail naar info@nationaalparkhollandseduinen.nl.

Op 20 december (in de ochtend) spreken we graag met eventuele kandidaten.